Restaurant amb la mateixa direcció des de 1957, 3ª Generació. Servei de menús carta, obert caps de setmana.

Situat al centre de la vila de Les Fonts, en un edifici emblemàtic de principis de segle XX, 1926.
El negoci el regenta la mateixa família des de l’any 1957 (3ª generació). Des de llavors gaudim d’una gran clientela molt fidel.
El Restaurant està obert de dimarts a diumenge, inclòs festius. Oferim menús de cap de setmana i festius, així com menús per a grups i tot tipus de celebracions. Casaments, Aniversaris, Comunions, Batejos, etc.

Un marc ideal per celebrar les teves festes més recordades.

HISTÒRIA

La família Clavero va venir des de Saragossa a Badalona a principis dels anys 50. Lucas i Trini els nostres avis, amb l’ajuda del seu fill Fernando van començar a regentar un berenador davant de la platja. Amb el pas el temps van decidir anar cap a l’interior a la muntanya. Aquest destí va ser Les Fonts de Terrassa. Des d’aquest moment van començar a regentar al Casal de Les Fonts. El Casal és un edifici que es va construir als anys 20 sent un punt de trobada per als veïns de Terrassa i Rubí.

El nostre avis van començar donant servei de cafès i begudes. Amb el pas dels anys ja començaven oferint menjars i tapes. També oferien ball a la terrassa i els veïns de Terrassa i Rubí venien caminant per gaudir d’una tarda de ball a El Casal.

A finals dels anys 60 el Fernando va coneixer a la nostre mare Teresa i es van casar al 1960. A partir d´aquest moment es van dedicar en cos i ànima a portar endevant el Casal de Les Fonts.